How I banged my little sister

hoe ik mijn kleine zusje sloeg,

Hallo daar is mijn naam Sonu n Ik ben hier om mijn beste sekservaring met mijn zus op koude winteravond met je te delen. Dus beginnend met het verhaal ……. de heldin van het verhaal is mijn neefzus Priya. Ze was een sexbom … perfecte figuur, niets meer dan een eerlijke teint … Ik was 19 toen dit gebeurde dat ze bij ons bleef voor de zomervakantie … in het begin had ik geen uitzicht voor haar, maar naarmate ik groeide, raakte ik meer aangetrokken tot meisjes en dus ook tot haar … deze keer kwam ze naar blijf bij ons in de late winter.(download the video here??????)

Ik was blij haar te zien en dit had ik in mijn gedachten om iets met haar te doen als ik de kans kreeg …. elke dag gebruikte ik constant bij haar … flirt met haar … laat haar lachen … ik probeerde de gaten tussen ons weg te nemen … het was 24 december in de ochtend zei mijn vader tegen ons dat ze ons 4 dagen alleen laten (ik was het enige kind) terwijl mijn vader en moeder met hun vrienden gingen op vakantie … Ik dacht dat dit het is als ik dit mis, ik zal niet opnieuw een kans krijgen, dus begon alles te plannen …

het was tegen 6 uur ‘s avonds dat mijn ouders me alleen in Priya achterlieten … .. toen vroeg ik Priya of we thuis eten zouden bestellen & horrorfilm kijken … ze was het ermee eens …. we aten ons avondmaal en begonnen naar de film te kijken ……. we zaten allebei op een bank met een laken dat ons tegen kou dekte …. toen film ging Priya dicht bij me .

Ik was blij haar te zien en dit had ik in mijn gedachten om iets met haar te doen als ik de kans kreeg …. elke dag gebruikte ik constant bij haar blijven … flirten met haar .. haar aan het lachen maken … ik probeerde de gaten tussen ons te verwijderen … het was 24 december n mijn vader zei tegen ons dat ze ons met rust laten voor 4 dagen (ik was het enige kind) zoals mijn vader en moeder met hun vrienden gingen voor een verblijf … Ik dacht dat dit het is als ik dit mis, ik zal niet opnieuw een kans krijgen, dus begon alles te plannen … het was tegen 6 uur ‘s avonds dat mijn ouders me alleen in Priya achterlieten … .. toen vroeg ik Priya of we thuis eten zouden bestellen & horrorfilm kijken … ze was het ermee eens …. we aten ons avondmaal en begonnen naar de film te kijken ……. we zaten allebei op een bank met een laken dat ons tegen kou dekte …. toen de film verder ging, kwam Priya in de buurt …

 

1 Trackback / Pingback

  1. The Top Business Trends You Must Keep in Mind – Business tips

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*